Crema de mascarpone cu lamaie

Crema de mascarpone cu lamaie

Crema de lamaie cu mascarpone. O reteta simpla de crema pentru tort, prajituri, fursecuri sau macarons. Crema de lamaie este dulce-acrisoara, foarte aromata si are un gust foarte placut.

read more
Blat de nuca

Blat de nuca

Un blat de tort cu nuca pentru diferite torturi si prajituri. Reteta clasica de blat cu nuca din pandispan pufoasa si foarte aromata. Acest blat poate fi folosit si la torturi, prajoturi si diverse alte deserturi. Este o minunatie de gusturi si arome.

read more
Prajitura Kinder Maxi King

Prajitura Kinder Maxi King

Prajitura Kinder Maxi King este o prajitura delicioasa de casa cu blat de cacao, doua randuri de frisca cu ciocolata la mijloc si topping de nuci caramerlizate

read more
Sos de caramel

Sos de caramel

Sosul de caramel se potriveste ca topping pentru prajituri, torturi, clatite simple sau pancakes, gogosi, vafe, inghetata, orez cu lapte, budinci de casa si multe multe altele.

read more
Blat pufos cu cacao

Blat pufos cu cacao

Reteta de blat de tort cu cacao, simplu de facut, aromat si foarte gustos. Blat pufos si aerat numai bun pentru orice tip de prajitura.

read more
Savarine de casa

Savarine de casa

Savarina cu frisca, insiropata si parfumata, decorata cu jeleu rosu de zmeura sau coacaze este una dintre prajiturile clasice pe care le cunoastem cu totii.

read more
Chec pufos in 3 culori

Chec pufos in 3 culori

Chec pufos in trei culori: un desert usor de facut cu ingrediente la indemana oricui,. Se poate servi alaturi de o cafea sau un pahar de lapte cald sau iaurt.

read more
Cozonac pufos cu nuca si cacao

Cozonac pufos cu nuca si cacao

Aceasta este o reteta de cozonac care se desface pale-pale, este usor de facut, numai bun pentru servit celor dragi. Este un cozonac de casa aromat si foarte pufos. Incearca-l si tu!

read more
Chec cu Nesquik

Chec cu Nesquik

Am facut acest chec mai mult din curiozitate sa vad daca iese acest chec cu nesquik in loc de cacao….si rezultatul a fost de neasteptat…adica:: nu a mai ramas nimic…

read more