Preparate din carne tocata, la care se adauga gris sau pesment, ceapa, oua, legume si condimente, chiftelele sunt o mancare internationala pe placul tuturor.
Chiftelute cu sos de legume si spaghetti
Spaghete cu chifteluțe rețeta de spaghetti con le polpettine sau ”spaghetti with meatballs”. Cum să faci aceste celebrele spaghete cu chiftele uspr si rapid? Afla aici!
Cordon Bleu de pui
Reteta perfecta de cordon bleu de pui: rapida, perfecta pentru o cina pregatita pe repede inainte intr-o zi de lucru, sanatoasa si extrem de gustoasa. Este masa perfect atat pentru o cina sau pranz in familie dar si pentru o masa festiva daca doresti sa iti impresionezi musafirii .
Colacei cu mac/susan
Cum se fac colacii traditionali? Este o reteta simpla de colaci impletiti presarati cu mac sau susan care sigur plac oricui . De ce sa nu ii incerci si tu?
Savarine de casa
Savarina cu frisca, insiropata si parfumata, decorata cu jeleu rosu de zmeura sau coacaze este una dintre prajiturile clasice pe care le cunoastem cu totii.
Chec pufos in 3 culori
Chec pufos in trei culori: un desert usor de facut cu ingrediente la indemana oricui,. Se poate servi alaturi de o cafea sau un pahar de lapte cald sau iaurt.
Cozonac pufos cu nuca si cacao
Aceasta este o reteta de cozonac care se desface pale-pale, este usor de facut, numai bun pentru servit celor dragi. Este un cozonac de casa aromat si foarte pufos. Incearca-l si tu!
Secrete ale bunicii – aluaturi dospite
Care sunt secretele aluatului dospit, cum se face aluatul dospit, care sunt secretele care fac sa iasa painea sau cozonacii atat de pufosi ?
Paine turceasca
Aici vreau sa va explic pas cu pas cum se pregateste aluatul pentru painea turceasca sau lipie turceasca.
Placinte cu branza la tigaie
Cine nu isi aminteste cu drag de placintele aburinde facute de bunicile noastre, cu multa branza sarata, marar si multa dragoste?