Cum se fac colacii traditionali? Este o reteta simpla de colaci impletiti presarati cu mac sau susan care sigur plac oricui . De ce sa nu ii incerci si tu?
Savarine de casa
Savarina cu frisca, insiropata si parfumata, decorata cu jeleu rosu de zmeura sau coacaze este una dintre prajiturile clasice pe care le cunoastem cu totii.
Chec pufos in 3 culori
Chec pufos in trei culori: un desert usor de facut cu ingrediente la indemana oricui,. Se poate servi alaturi de o cafea sau un pahar de lapte cald sau iaurt.
Cozonac pufos cu nuca si cacao
Aceasta este o reteta de cozonac care se desface pale-pale, este usor de facut, numai bun pentru servit celor dragi. Este un cozonac de casa aromat si foarte pufos. Incearca-l si tu!
Secrete ale bunicii – aluaturi dospite
Care sunt secretele aluatului dospit, cum se face aluatul dospit, care sunt secretele care fac sa iasa painea sau cozonacii atat de pufosi ?
Paine turceasca
Aici vreau sa va explic pas cu pas cum se pregateste aluatul pentru painea turceasca sau lipie turceasca.
Placinte cu branza la tigaie
Cine nu isi aminteste cu drag de placintele aburinde facute de bunicile noastre, cu multa branza sarata, marar si multa dragoste?
Placinta cu mere/dovleac
Cine nu isi aminteste cu drag de mirosul puternic de scortisoara si gustul dulce-acrisor al merelor? Astazi va invit sa vedeti cum fac eu placinta cu mere.
Chec cu Nesquik
Am facut acest chec mai mult din curiozitate sa vad daca iese acest chec cu nesquik in loc de cacao….si rezultatul a fost de neasteptat…adica:: nu a mai ramas nimic…
Un ghid pentru incepatori pentru inghetarea produselor de vara
Gandeste-te la congelator ca la o capsula culinara in care iarna poate fi amintita toata vara. Vei avea nevoie doar de cateva instrumente de baza, o selectie de produse si aproximativ 30 de minute pentru fiecare fruct, leguma sau planta pe care doresti sa o pastrezi. E timpul sa incepi!