Atunci cand vine vorba de a face alegeri privind proteinele din dieta ta, calitatea este la fel de importanta precum cantitatea. Iata tot ce trebuie sa stii pentru a-ti mentine sanatatea mintala si fizica.
Avocado: Un super aliment pe care trebuie sa-l mananci
Cautati o modalitate buna de a imbratisa o dieta sanatoasa? Adaugati avocado pe lista dumneavoastra de super alimente.
Beneficiile ciubarului asupra sanatatii
Beneficiile imbaierii cu ciubar din lemn si apa fierbinte, cunoscute din cele mai vechi timpuri, aduc un real...
Lapte de migdale vs. lapte de soia vs. lapte de ovaz.
Fie ca esti vegan sau vegetarian, sau pur si simplu iti place sa gusti alte alternative la lapte decat laptele de vaca, vei fi incantata sa stii ca ai de unde alege.
Cum sa iti cresti rapid absorbtia proteinelor
Consumul de proteine suficiente este necesar pentru sistemul imunitar si o cerinta pentru organele sanatoase, cum ar fi creierul, inima si pielea.
Cum sa gatesti orezul pentru a avea mai putine calorii
Orezul este unul dintre cele mai populare alimente din zilele noastre si este considerat un aliment de baza in multe tari, in special in Asia, unde consumul de orez este estimat la 90 %.
Cum sa dormi cand e cald afara
Mijlocul verii este marcat de vremea calda care, de obicei, face mai greu sa dormi noaptea. Conform cercetarilor, 20 pana la 25 de grade Celsius si 40 pana la 60 la suta umiditate sunt conditiile ideale pentru a adormi si a ramane adormit.
Cum sa depozitezi si sa manipulezi ouale pentru a tine mai mult timp
Probabil ca ai auzit sau ai citit despre fapte contradictorii cu privire la depozitarea oualor in frigider. Se considera ca nu este sigur sa pastrezi ouale la temperatura camerei. De aceea, este obisnuit ca majoritatea sa puna ouale la frigider.
Cele mai sanatoase frunze verzi pentru tine
Legumele cu frunze verzi sunt una dintre cele mai sanatoase alimente pe care le poti consuma. Ele sunt pline de fibre, minerale si nutrienti care iti imbunatatesc sanatatea generala.
Ce se intampla cu organismul tau daca mananci fasole in fiecare zi
Fasolea este bogata in fibre, proteine si alte minerale care aduc o bogatie de sanatate pentru corpul nostru. Ele sunt, de asemenea, sarace in grasimi, care este probabil unul dintre motivele pentru care mai multe studii arata ca consumul de fasole de cel putin trei ori pe saptamana poate reduce riscul de boli de inima