Cel mai bun mod de a alege un pepene verde

Exista o arta clara in alegerea celor mai buni pepeni verzi. Dar nu iti face griji, odata ce stii ce sa cauti, este usor. Cumpararea pepenilor verzi pe o piata a fermierilor elimina o mare parte din presupuneri: fermierii isi cunosc afacerea si vor recolta pepeni verzi doar pentru a fi adusi. La magazinul alimentar, este mai probabil sa fi singur. Dar nu pe cont propriu, deoarece am un proces usor in trei pasi pentru a te ajuta sa alegi cel mai bun pepene verde. Iata ce trebuie sa cauti pentru a gasi exemplarul perfect demn de picnic.

pepene verde
pepene verde

Cum sa alegi un pepene verde la magazinul alimentar

Daca ai mers vreodata pana la un cos de pepeni verzi si te-ai simtit total confuz cu privire la care sa il alegi, deoarece par a arata la fel, nu esti singura. Este nevoie de putina munca de detectiv pentru a alege un pepene verde bun, dar este rapid si usor. Iti promit. Cand este timpul sa alegi un pepene verde, doresti sa il atingi, sa il privesti si sa asculti. Iata cum sa o faci:

  • Ridica-l: mare sau mic, pepenele ar trebui sa se simta greu pentru dimensiunea sa.
  • Cauta pata galbena: pepenii verzi dezvolta o pata unde se odihnesc pe pamant. Cand aceasta pata este galben cremoasa, este copt.
  • Da-i o lovitura: Atinge burtica pepenelui. Unul copt va avea un sunet adanc gol, ceea ce inseamna ca este plin de suc si la varful maturitatii sale. Pepenii sub-copti sau prea copti vor suna in surdina si ciudat.

Ai alte sfaturi pentru a culege pepenele cel mai copt dintr-un magazin alimentar?

pepene verde
0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x