Reteta delicioasa de baza de broccoli la aburi! Cum sa gatesti broccoli la aburi astfel incat sa ramana de un verde vibrant. Cel mai simplu mod de a gati aceasta minunata leguma.
![Cum sa gatesti broccoli corect](https://cristianablog.ro/wp-content/uploads/2024/01/chec-2024-01-17T155320.200-1080x675.png)
Reteta delicioasa de baza de broccoli la aburi! Cum sa gatesti broccoli la aburi astfel incat sa ramana de un verde vibrant. Cel mai simplu mod de a gati aceasta minunata leguma.
Te-ai saturat de quinoa umeda si aglomerata? Nu iti mai face griji! Gateste cea mai usoara si mai pufoasa quinoa in 20 de minute; apoi adaug-o la salate, boluri si impachetari. Se pastreaza bine in frigider, asa ca fa o portie mare si foloseste aceasta “cereala” fara gluten, bogata in proteine, toata saptamana!
Orezul spaniol al bunicii mele (aka orez mexican) este un acompaniament obligatoriu pentru orice fel de mancare mexicana pe care o servim la noi acasa, fie ca este cu enchiladas sau tostadas, fie cu friptura si fasole neagra.
Daca vrei sa ridici sparanghelul prajit la un nivel superior, cand este gata, stropeste-l cu putina zeama de lamaie sau otet balsamic sau presara-l cu putin parmezan proaspat ras.
Piureul de radacina de telina este cremos, de vis si o alternativa eleganta, cu continut scazut de carbohidrati, la piureul de cartofi! Daca nu ati incercat niciodata radacina de telina (alias telina) pentru ca aspectul noduros parea intimidant, acest preparat sigur va face face cu ochiul
Va prezint reteta mea preferata de piure de cartofi! Acest piure de cartofi de casa este cremos si foarte delicios, plin de o aroma grozava, usor de facut si intotdeauna sanatos.
In ultima perioada poate si din cauza faptul ca pe timp de vara m-am bucurat mai mult de legume decat de carne, foarte des am inceput sa fac in casa asa numita Mancarica de dovlecei sau Dovlecei scazuti cum multi o denumesc.