Orez spaniol

Orez spaniol

Orezul spaniol al bunicii mele (aka orez mexican) este un acompaniament obligatoriu pentru orice fel de mancare mexicana pe care o servim la noi acasa, fie ca este cu enchiladas sau tostadas, fie cu friptura si fasole neagra.

read more
Sparanghel prajit

Sparanghel prajit

Daca vrei sa ridici sparanghelul prajit la un nivel superior, cand este gata, stropeste-l cu putina zeama de lamaie sau otet balsamic sau presara-l cu putin parmezan proaspat ras.

read more
Piure de telina

Piure de telina

Piureul de radacina de telina este cremos, de vis si o alternativa eleganta, cu continut scazut de carbohidrati, la piureul de cartofi! Daca nu ati incercat niciodata radacina de telina (alias telina) pentru ca aspectul noduros parea intimidant, acest preparat sigur va face face cu ochiul

read more
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Va prezint reteta mea preferata de piure de cartofi! Acest piure de cartofi de casa este cremos si foarte delicios, plin de o aroma grozava, usor de facut si intotdeauna sanatos.

read more
Reteta: Dovlecei scazuti

Reteta: Dovlecei scazuti

In ultima perioada poate si din cauza faptul ca pe timp de vara m-am bucurat mai mult de legume decat de carne, foarte des am inceput sa fac in casa asa numita Mancarica de dovlecei sau Dovlecei scazuti cum multi o denumesc.

read more