Aceasta supa cremoasa, vibranta si robusta de morcovi cu nuca de cocos este stropita cu un ulei aromat presarat cu usturoi si seminte de chimen.

Aceasta supa cremoasa, vibranta si robusta de morcovi cu nuca de cocos este stropita cu un ulei aromat presarat cu usturoi si seminte de chimen.
Ciorba de burta este o ciorba traditionala romaneasca facuta cu burta de vita, usturoi, smantana, oua si otet. Cu o textura cremoasa uimitoare, este un fel de mancare pe care orice gurmand adevarat trebuie sa o incerce.
Aceasta supa este o modalitate excelenta de a folosi frunzele si coastele exterioare ale salatei, care de obicei se irosesc. Orice fel de cartof si orice tip de salata, inclusiv salata verde, rucola, spanac si creson, vor functiona bine.
Ciorba de legume cu carne de vita este una dintre acele retete care imi aminteste de radacinile mele si ma duce inapoi in copilarie, cand stateam langa bunica mea in bucatarie, uitandu-ma cum face ceva din nimic.
Aceasta reteta magica nu este doar rapida. Este si foarte sanatosa . De fapt, aceasta supa de galusti poate fi transformata destul de usor intr-o supa de galuste de post sau vegetariana! Foloseste doar stoc de legume si galuste fara ou si vei obtine o supa de post copioasa.
Supa de pui cu taitei este acea supa care te face bine cand esti bolnav, care te inveseleste cand esti trist, care iti da energie cand esti lipsit de vlaga! Este preferata mea in orice zi si orice moment.
Ciorba taraneasca cu carne de porc este gustoasa si usor de pregatit. Cel mai mult imi place la aceasta ciorba de porc multitudinea de legume si culorile acestora. Cred ca este una din ciorbele mele preferate in zilele ma
Astazi am pregatit SUPA CREMA DE CONOPIDA. O reteta fina, aromata si foarte delicioasa. Se poate servi cu bacon crocant si crutoane. Sper sa va placa aceasta reteta si sa o pregatiti cu placere. Va doresc o zi cat mai gustoasa in continuare si pofta buna!
Supa crema de dovleac este un preparat gustos, ideal de pregatit la inceput de toamna, atunci cand incepe sezonul dovleacului si pe toata perioada toamnei. Este un preparat delicios, extrem de aromat si foarte satios. Daca nu ai incercat pana acum, acesta este momentul ideal. Nu vei regreta.