Salata Coleslaw fara Maioneza

Salata Coleslaw fara Maioneza

Fara maioneza in aceasta salata de varza! Racoroasa si crocanta, aceasta salata de varza din sud-vest are varza taiata felii subtiri cu morcovi, ridichi si coriandru. Excelenta ca garnitura de vara sau ca garnitura pentru tacos.

read more
Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Buna vara si buna ziua sparanghel! Care este modul tau preferat de a gati sparanghelul? Mie imi plac la gratar, la cuptor, la cuptor intr-o frittata sau preparati in supa. Dar, daca sunt sincera cu tine, metoda pe care o folosesc cel mai des pentru a gati sparanghelul este sa il fierb la foc mic pe aragaz.

read more
Salata de fasole alba

Salata de fasole alba

Salata simpla de fasole alba cu ceapa rosie, putin suc de lamaie, ulei de masline, otet, ierburi aromatice, sare si piper Ceea ce imi place la aceasta creatie de salata de fasole alba este ca este atat de usor de facut, si este si proteica buna..

read more
Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Acest somon la gratar, rapid si usor de preparat, este sarutat cu lamaie verde si ardei iute, apoi acoperit cu o salsa de mango cu castraveti rece, racoritoare, colorata si absolut delicioasa. Este in regula. Da-i drumul si fa un dans fericit – tocmai ai castigat vara!

read more
Cum sa gatesti broccoli corect

Cum sa gatesti broccoli corect

Reteta delicioasa de baza de broccoli la aburi! Cum sa gatesti broccoli la aburi astfel incat sa ramana de un verde vibrant. Cel mai simplu mod de a gati aceasta minunata leguma.

read more
Cum sa gatesti Quinoa

Cum sa gatesti Quinoa

Te-ai saturat de quinoa umeda si aglomerata? Nu iti mai face griji! Gateste cea mai usoara si mai pufoasa quinoa in 20 de minute; apoi adaug-o la salate, boluri si impachetari. Se pastreaza bine in frigider, asa ca fa o portie mare si foloseste aceasta “cereala” fara gluten, bogata in proteine, toata saptamana!

read more
Panna Cotta de casa

Panna Cotta de casa

Panna cotta este un desert atat de usor si elegant pentru orice ocazie speciala, de la cina de Craciun la cea de 1 Iunie ! Serviti cu un sos rapid de fructe si fructe de padure de vara.

read more
Risotto cu ciuperci si curcan

Risotto cu ciuperci si curcan

Aveti resturi de curcan?. Acest risotto este o modalitate excelenta de a-l folosi. O mancare de orez de inspiratie italiana, folosind resturi de curcan, ciuperci, salvie si putina branza proaspata de capra.

read more
Risotto cu spanac

Risotto cu spanac

Risotto cu spanac! Risotto simplu si usor cu spanac proaspat, bulion, parmezan si lamaie Cand primavara isi face in sfarsit aparitia pe aici, o face cu o explozie de verde. Copacii care au stat sumbru goi luni de zile incep sa isi frunzele dintr-o data, facandu-ne semn sa ne trezim(!) si sa ne pregatim pentru zilele mai calde care vor veni.

read more