Piure de Cartofi – Perfect si Ideal

Piure de Cartofi – Perfect si Ideal

Aceasta reteta produce cei mai buni si cremosi cartofi piure imaginabili.Toata lumea pare sa aiba propria sa metoda preferata de a face cartofi piure. Unii ii fierb cu coaja, altii fara. Unii adauga putina apa de gatit la cartofii piure pentru mai mult amidon.

read more
File de Vitel Vin Porto si Usturoi

File de Vitel Vin Porto si Usturoi

Niciodata sa nu va simtiti anxiosi cand gatiti file de vitel. Am considerat intotdeauna fileul de vitel o masa “cu stres ridicat” si i-am dat ocol. Este o bucata scumpa de carne – nu vreti sa o stricati incredintandu-va unei retete nesigure sau uitand sa setati un cronometru.

read more
Turta Dulce Perfecta pentru Craciun

Turta Dulce Perfecta pentru Craciun

Fursecurile de ghimbir sunt esenta sarbatorilor si au un gust bogat de mirodenii si melasa. Decorati-le cu glazura regala si bucurati-va de ele ca desert sau pe bradul vostru de Craciun! Aceasta este reteta pe care am dezvoltat-o dupa multe experimente; a rezistat testului timpului si produce fursecuri care sunt o bucurie de mancat!

read more
Fursecuri cu Zahar de Craciun

Fursecuri cu Zahar de Craciun

Un favorit de familie incercat si adevarat, aceasta este prajitura pe care Mos Craciun o vrea pe farfurie! Ce culori sa folositi pentru glazura de zahar pudra? Cate tipuri de Jimmies si stropi? Oh! Poate, „red hots” si perle de zahar! Indiferent daca va considerati artistic sau creativ, una dintre lucrurile minunate la prepararea cookie-urilor de zahar este ca puteti alege forme pentru decupare si decorari. Posibilitatile sunt nelimitate, iar cookie-urile sunt sigura ca o sa fie vedete pe orice tava de desert de sarbatori.

read more
Dulciuri de Craciun cu Blat Sarat

Dulciuri de Craciun cu Blat Sarat

Cu aceasta delicatesa clasica de Craciun, biscuitii cu sare sunt inmuiati de doua ori: mai intai in caramel si apoi in ciocolata.Rezultatul este o delicatesa sarata, crocanta, acoperita cu ciocolata, pe care este aproape imposibil sa te opresti sa o mananci.

read more
Supa de pui teriyaki cu taietei

Supa de pui teriyaki cu taietei

Aceasta reteta pentru supa de pui teriyaki cu taietei este o modalitate usoara si intuitiva de a imbogati o supa clasica de pui cu taietei. Maruntiti si prajiti pulpele de pui suculente, apoi reutilizati acel sos bogat in stil teriyaki pentru a construi un bulion bogat si consistent. Imi plac toate texturile din aceasta supa: taieteii udon largi si bok choy-ul crocant si fraged echilibreaza frumos aromele bogate teriyaki.

read more
Secretul pentru Clatite Mai Bune (pancakes)

Secretul pentru Clatite Mai Bune (pancakes)

Desi ador un scurtatura buna in bucatarie, nu-mi place sa sar peste etape atunci cand vine vorba de clatite. De obicei, fac clatite doar in weekenduri pentru a-mi lua timp cu reteta si a asigura cele mai bune rezultate. Asta inseamna ca strabat magazinele alimentare din vecinatate in cautarea de lapte batut (surprinzator de greu de gasit), incalzind siropul meu de artar preferat la cuptorul cu microunde (nici un sirop rece pe clatitele mele!), si cel mai important pas: scoaterea mixerului de mana si a unui bol suplimentar pentru a bate albusurile de ou.

read more
Salata verde cu ierburi proaspete si vin rosu

Salata verde cu ierburi proaspete si vin rosu

Aceasta salata super-simpla este modul perfect de a aduce rapid verdeata pe masa si de a folosi ierburile in plus pe care le aveti prin casa. In casa noastra mancam multa salata. Micuta mea familie de trei persoane poate consuma sase inimi de salata romana si trei salate de unt intr-o saptamana. Obsesia mea pentru salata este sincera.

read more
Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini

Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini

Este singura metoda pe care am descoperit ca functioneaza. Iubesc usturoiul. Cand o reteta cere un catel sau doi, de obicei ma gasesti adaugand extra. Adesea am borcane cu usturoi confit, usturoi murat si usturoi copt in frigider. Pe cat de mult imi place, pe atat urasc mirosul pe care il lasa pe degete si pe respiratie. Nu am nevoie sa fiu reamintit din nou si din nou de masa pe care am mancat-o cu atatea ore in urma.

read more
Cum sa faci cel  mai bun cartof copt

Cum sa faci cel  mai bun cartof copt

Urmareste aceasta metoda pentru interior pufos si coaja crocanta. De ce Ar Trebui sa Incepi un Cartof Copt in Cuptorul cu Microunde Motivul evident este viteza. Este mult mai rapid, este ridicol de rapid. Coacerea unui cartof poate dura o ora, in timp ce in cuptorul cu microunde dureaza aproximativ 10 minute.

read more