Tigaie de paste cu pui toscana

Tigaie de paste cu pui toscana

Aceasta tigaie de paste cu pui toscan, rapida si usoara, este o mancare de taitei intr-un singur vas, facuta cu ingrediente simple, dar aromate. Pieptul de pui marinat este amestecat cu spaghete fragede, rosii, anghinare, masline, parmezan proaspat ras si ierburi aromatice. Este masa perfecta si usoara pentru o zi din timpul saptamanii!

read more
Pui parmigiana

Pui parmigiana

Puiul parmigiana este un clasic pentru un motiv! Pulpele dezosate de pui, pane si prajite, inabusite cu sos de rosii si acoperite cu branza mozzarella si parmezan sunt atat de bune. Se serveste cu paste sau pe o rulada.

read more
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Pasta carbonara este o reteta indulgenta, dar surprinzator de simpla. Avand bacon (sau pancetta) cu mult parmezan, aceasta reteta se prepara in doar 30 de minute de la inceput pana la sfarsit!

read more
Cum se prepara Crème Brûlée

Cum se prepara Crème Brûlée

Cautati cea mai buna, cea mai perfecta, cea mai infailibila reteta de creme brulee? Aceasta este! Aceasta creme brulee este bogata si cremoasa, iar eu te ghidez pas cu pas.

read more
Supa de ceapa frantuzeasca

Supa de ceapa frantuzeasca

Calda, confortabila si aromata, aceasta supa frantuzeasca de ceapa este preparata cu bulion de vita si ceapa caramelizata. Se acopera cu crutoane acoperite cu branza si parmezan topite.

read more
Supa rapida si usoara de oua

Supa rapida si usoara de oua

Aceasta supa chinezeasca usoara de oua este gata in mai putin de 15 minute si are acelasi gust ca si supa de la restaurantul tau chinezesc preferat! Se face cu oua, ghimbir, ceapa verde si ciuperci.

read more
Papricas de pui

Papricas de pui

Simplu, dar satisfacator, papricas de pui este o reteta ungureasca preparata din pui rumenit in unt si gatit cu ceapa si paprika, apoi terminat cu putina smantana amestecata. Se serveste peste galuste sau taitei.

read more
Friptura de vita clasica

Friptura de vita clasica

Iata o reteta atemporala de friptura de vita, care poate fi facuta cu friptura de pulpa sau friptura de muschiulet. Prajirea lenta la foc mic face magie asupra bucatilor mai dure de carne si ofera o reteta de friptura de vita frageda pe care o veti indragi!

read more
Spanac soté cu unt si usturoi

Spanac soté cu unt si usturoi

Aceasta reteta usoara de spanac este unul dintre cele mai bune moduri de a gati spanacul! Soteaza spanacul, uleiul de masline si usturoiul pentru o garnitura nutritiva si delicioasa in doar cateva minute. Popeye ar fi de acord!

read more
Orez spaniol

Orez spaniol

Orezul spaniol al bunicii mele (aka orez mexican) este un acompaniament obligatoriu pentru orice fel de mancare mexicana pe care o servim la noi acasa, fie ca este cu enchiladas sau tostadas, fie cu friptura si fasole neagra.

read more