Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Buna vara si buna ziua sparanghel! Care este modul tau preferat de a gati sparanghelul? Mie imi plac la gratar, la cuptor, la cuptor intr-o frittata sau preparati in supa. Dar, daca sunt sincera cu tine, metoda pe care o folosesc cel mai des pentru a gati sparanghelul este sa il fierb la foc mic pe aragaz.

read more
Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Acest somon la gratar, rapid si usor de preparat, este sarutat cu lamaie verde si ardei iute, apoi acoperit cu o salsa de mango cu castraveti rece, racoritoare, colorata si absolut delicioasa. Este in regula. Da-i drumul si fa un dans fericit – tocmai ai castigat vara!

read more
Risotto cu ciuperci si curcan

Risotto cu ciuperci si curcan

Aveti resturi de curcan?. Acest risotto este o modalitate excelenta de a-l folosi. O mancare de orez de inspiratie italiana, folosind resturi de curcan, ciuperci, salvie si putina branza proaspata de capra.

read more
Risotto cu spanac

Risotto cu spanac

Risotto cu spanac! Risotto simplu si usor cu spanac proaspat, bulion, parmezan si lamaie Cand primavara isi face in sfarsit aparitia pe aici, o face cu o explozie de verde. Copacii care au stat sumbru goi luni de zile incep sa isi frunzele dintr-o data, facandu-ne semn sa ne trezim(!) si sa ne pregatim pentru zilele mai calde care vor veni.

read more
Pui Cacciatore

Pui Cacciatore

Pui cacciatore, un pui in stil vanatoresc italian fiert intr-un sos pe baza de rosii cu ceapa, usturoi si vin alb. De ce in stil “vanatoresc”? O poveste spune ca, daca un vanator se intorcea acasa cu mana goala, sotia sa ucidea in schimb un pui pentru masa.

read more
Risotto de creveti

Risotto de creveti

Acest risotto cremos cu creveti a fost inspirat de o excursie la Venetia. Este preparat cu creveti mici si roz, salote, patrunjel si coaja de lamaie. Veti crede ca sunteti in Italia!

read more
Tigaie de paste cu pui toscana

Tigaie de paste cu pui toscana

Aceasta tigaie de paste cu pui toscan, rapida si usoara, este o mancare de taitei intr-un singur vas, facuta cu ingrediente simple, dar aromate. Pieptul de pui marinat este amestecat cu spaghete fragede, rosii, anghinare, masline, parmezan proaspat ras si ierburi aromatice. Este masa perfecta si usoara pentru o zi din timpul saptamanii!

read more
Pui parmigiana

Pui parmigiana

Puiul parmigiana este un clasic pentru un motiv! Pulpele dezosate de pui, pane si prajite, inabusite cu sos de rosii si acoperite cu branza mozzarella si parmezan sunt atat de bune. Se serveste cu paste sau pe o rulada.

read more
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Pasta carbonara este o reteta indulgenta, dar surprinzator de simpla. Avand bacon (sau pancetta) cu mult parmezan, aceasta reteta se prepara in doar 30 de minute de la inceput pana la sfarsit!

read more