Acest pui crocant, prajit la cuptor, uns cu o miere infuzata cu ardei iute si piper Cayenne este o minunatie. Pastrati mierea fierbinte in plus, pentru ca vei dori si mai multa dulceata!
Pui Caprese
Iata o idee de cina usoara: transforma puiul intr-o caprese calda la tigaie! Este o masa perfecta de 30 de minute pe care o poti face pe tot parcursul anului.
Pui florentin cremos
Aceasta cina rapida de seara este o masa completa intr-o singura tigaie – pui, spanac, ciuperci si cel mai cremos si mai gustos sos.
Tocana de miel
Exista doua sezoane de macelarire a carnii de miel, toamna si primavara. Dar chiar daca primavara ne tenteaza cu flori de catina si narcise, exista inca destula vreme rece si viscolita pentru o tocana buna!
Pui milanez
Acest pui italian clasic Milanese este surprinzator de USOR si RAPID de preparat acasa. Serveste-l cu o salata pentru o masa usoara in timpul saptamanii. De asemenea, functioneaza si ca un fel de mancare pentru a fi preparat inainte!
Piure de telina
Piureul de radacina de telina este cremos, de vis si o alternativa eleganta, cu continut scazut de carbohidrati, la piureul de cartofi! Daca nu ati incercat niciodata radacina de telina (alias telina) pentru ca aspectul noduros parea intimidant, acest preparat sigur va face face cu ochiul
Piure de cartofi
Va prezint reteta mea preferata de piure de cartofi! Acest piure de cartofi de casa este cremos si foarte delicios, plin de o aroma grozava, usor de facut si intotdeauna sanatos.
Jumari de porc
Jumari de porc facute in casa. Sunt gustoase si se fac foarte usor. Fie ca aveti ocazia sa le obtineti din porcul taiat acasa, fie veti cumpara slanina din magazine, ideea este ca orcine le poate prepara cu usurinta.
Pilaf de orez cu legume
Gata in mai putin de 30 de minute, acest pilaf de orez este plin de aroma si are o textura lejera si pufoasa delicioasa! Garnitura perfecta pentru a fi servita cu o proteina si o legume.
Friptura de pui la cuptor
Friptura de pui prajita este o mancare foarte buna, dar poate veni cu multe calorii in plus atunci cand este prajita in ulei. Incercati aceasta versiune coapta la cuptor, care reduce considerabil grasimea, dar pastreaza o textura si o aroma grozava..