Aceasta reteta usoara de spanac este unul dintre cele mai bune moduri de a gati spanacul! Soteaza spanacul, uleiul de masline si usturoiul pentru o garnitura nutritiva si delicioasa in doar cateva minute. Popeye ar fi de acord!
Pesto de busuioc proaspat
Pesto facut in casa este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de o abundenta de busuioc proaspat. Aceasta reteta de pesto de busuioc foloseste nuci de pin, usturoi, branza Parmesan sau Romano si ulei de masline extravirgin. Pregatiti-l in doar 15 minute!
Rack clasic de miel
Rack de miel sau friptura de miel este atat de elegant! Asezonati costita de miel cu rozmarin, cimbru si usturoi, apoi ungeti-o cu ulei de masline si prajiti-o in cuptor. Este reteta perfecta pentru distractii si sarbatori!
Sandwich cu salata de naut
Imi place acest sandwich vegetarian cu salata de pui “non-pui”! Are tot ceea ce imi place la un sandvis cu salata de pui sau cu salata de ton, dar fara proteine animale. La prima vedere, pare aproape prea simplu pentru a fi atat de bun.
Tocana de miel
Exista doua sezoane de macelarire a carnii de miel, toamna si primavara. Dar chiar daca primavara ne tenteaza cu flori de catina si narcise, exista inca destula vreme rece si viscolita pentru o tocana buna!
Vin fiert – Reteta clasica
Sa ne relaxam cu niste vin fiert. Porniti putina muzica, aprindeti un foc sau aprindeti niste lumanari, aruncati mirodenii si vinul intr-o oala si imbratisati sezonul de iarna chiar daca este deja Februarie. Este chiar atat de simplu.
Pilaf de orez cu legume
Gata in mai putin de 30 de minute, acest pilaf de orez este plin de aroma si are o textura lejera si pufoasa delicioasa! Garnitura perfecta pentru a fi servita cu o proteina si o legume.