Spanac soté cu unt si usturoi

Spanac soté cu unt si usturoi

Aceasta reteta usoara de spanac este unul dintre cele mai bune moduri de a gati spanacul! Soteaza spanacul, uleiul de masline si usturoiul pentru o garnitura nutritiva si delicioasa in doar cateva minute. Popeye ar fi de acord!

read more
Pesto de busuioc proaspat

Pesto de busuioc proaspat

Pesto facut in casa este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de o abundenta de busuioc proaspat. Aceasta reteta de pesto de busuioc foloseste nuci de pin, usturoi, branza Parmesan sau Romano si ulei de masline extravirgin. Pregatiti-l in doar 15 minute!

read more
Rack clasic de miel

Rack clasic de miel

Rack de miel sau friptura de miel este atat de elegant! Asezonati costita de miel cu rozmarin, cimbru si usturoi, apoi ungeti-o cu ulei de masline si prajiti-o in cuptor. Este reteta perfecta pentru distractii si sarbatori!

read more
Sandwich cu salata de naut

Sandwich cu salata de naut

Imi place acest sandwich vegetarian cu salata de pui “non-pui”! Are tot ceea ce imi place la un sandvis cu salata de pui sau cu salata de ton, dar fara proteine animale. La prima vedere, pare aproape prea simplu pentru a fi atat de bun.

read more
Tocana de miel

Tocana de miel

Exista doua sezoane de macelarire a carnii de miel, toamna si primavara. Dar chiar daca primavara ne tenteaza cu flori de catina si narcise, exista inca destula vreme rece si viscolita pentru o tocana buna!

read more
Vin fiert – Reteta clasica

Vin fiert – Reteta clasica

Sa ne relaxam cu niste vin fiert. Porniti putina muzica, aprindeti un foc sau aprindeti niste lumanari, aruncati mirodenii si vinul intr-o oala si imbratisati sezonul de iarna chiar daca este deja Februarie. Este chiar atat de simplu.

read more
Pilaf de orez cu legume

Pilaf de orez cu legume

Gata in mai putin de 30 de minute, acest pilaf de orez este plin de aroma si are o textura lejera si pufoasa delicioasa! Garnitura perfecta pentru a fi servita cu o proteina si o legume.

read more