antreprenor

Ca antreprenor – am facut greseli

A devenit ceva ca o strategie pentru mine sa sar in ceva, sa incerc sa o fac, sa esuez si apoi sa invat putin in acest proces.

Invat mai multe esuand decat studiind ceva pana la moarte. Dar asta nu este tot.

Am facut multe greseli in viata mea ca si antreprenor

Gresesc in privinta oamenilor. Uit ca nu toata lumea ar trebui luata la valoarea nominala. Pentru mine, nu stiu cum sa fiu o multime de versiuni diferite ale mele. Sunt eu. Indiferent daca ma vezi pe o scena in fata a mii sau imi spui salut in timp ce fac cumparaturi in Auchan, sunt aceeasi femeie. Oricum iau pe toti la valoare nominala si apoi sunt dispusa sa ma insel cu privire la ei.

Inteleg gresit tehnologia cateodata. Uneori, cred ca ceva e chiar prost. Ca si cum ai pune text pe fotografii. Am crezut ca este prost (am spus-o in 2012). Dar emoji-urile, gif-urile si textul pe fotografii sunt o parte IMENSA a modului in care oamenii comunica acum. Indiferent daca iti place sau nu este material. Este ceea ce este. Intotdeauna voi gresi ceva tehnologic. Si alteori, voi avea dreptate, dar va dura 3 ani sa o stii.

Inteleg gresit. Mizez constant prea devreme pe tendinte. Ma incadrez si in dilema marketerului de a gandi ca, desigur, stii de ce acest lucru este vital. Si apoi uiti sa-l cumperi. Si ma simt prost.

Inteleg gresit marketingul de continut. Tocmai postez acele titluri de postari legate de afaceri si covid de o vreme pe un blog si primesc reclamatii. M-am simtit ca „insurubati asta. Faceti clic pe unul singur si totul va avea sens. ” Dar. Um. Am gresit.

A gresi este in regula

Sunt o fana a greselilor. Pentru ca inseamna, de asemenea, ca invat, progresez si experimentez si ca voi avea sansa sa invat din experimentele si explorarile mele.

Daca treaba mea este sa te ajut sa utilizezi tehnologia pentru a conduce interactiuni umane mai bune, va trebui sa raman in fata curbei, astfel incat sa iti pot spune unde sunt problemele. Daca voi transforma NEXT in ACUM si sa iti ofer modalitati de a transforma perspectivele in oportunitati, asta inseamna ca probabil voi avea cateva esecuri in laborator inainte de a iti putea oferi un lucru incercat si adevarat.

As prefera sa ma insel decat sa nu mai fiu actualizata. As prefera sa ma insel decat sa stiu ceva despre care nimanui nu-i mai pasa.

 

Se vor intampla greseli, este sigur. Dar voi impartasi si invatarea de la acestea. Si stiu sigur ca vei aprecia asta. Corect?

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x