just for you

Cand ai tot ce ai nevoie dar crezi ca nu ai

Este usor sa te prinzi in gandurile ca nu ai deja ceea ce ai nevoie. Credem ca ceea ce avem nevoie este undeva in viitor; intr-o oportunitate care nu a venit sau in legatura lipsa de tip Ape-to-Human care nu a fost descoperita permanent.

Credem ca nu avem timp (dar cu totii avem aceeasi cantitate in fiecare zi), energie, bani sau instrumente de care avem nevoie pentru a face ceea ce ne dorim. Cu toate acestea, cumva, cand apar aceste resurse, suntem deseori surprinsi sa aflam ca acum avem nevoie de altceva. Conditiile insa nu sunt perfecte.

Am avut aceasta mentalitate inainte si eu. Dar am inceput sa vad altfel lucrurile acum …

Ceea ce a avut un efect mult mai mare asupra dezvoltarii mele si a fost o inaltare a spiritului, o atentie sporita si o determinare mai acerba. Instrumentele de instruire sunt la periferie, calitatile interne sunt la baza.

Ori de cate ori doresti sa dai cu piciorul la ce ai- in viata sau in relatii  sau in job – cel mai bine este sa incepi de la baza si cu credinta ca ai deja ceea ce ai nevoie.

Vad ca multi oameni joaca acest joc cu resurse limitate atunci cand doresc sa isi inceapa propria afacere. El asteapta ca sotia lui sa-i dea permisiunea. Ea asteapta sosirea mai multor prieteni de sustinere. Si cumva chiar si atunci cand aceste circumstante se schimba, exista un alt motiv pentru a explica de ce acum nu este momentul potrivit.

Bazandu-te pe circumstantele ideale pentru a iti dicta punctul de decolare este un joc periculos. Asteptarea aprobarii altora este chiar mai riscanta.

 

Dar iata vestile bune …

Ai deja toate resursele de care ai nevoie chiar acum.

Daca ai nevoie de timp si ai doar putin, asta vei folosi.

Daca ai nevoie de spatiu, dar este aglomerat, du-te afara.

Daca ai nevoie de energie, incearca sa bei un smoothie verde la micul dejun.

Daca ai nevoie de dragoste, este deja inauntrul tau.

Daca ai nevoie de pace, respira.

Daca ai nevoie de permisiune, iti poti spune da, chiar acum.

Daca ai nevoie de un prieten, poti oricand sa-mi trimiti un e-mail.

Daca ai nevoie de mentorat, obtine un card de biblioteca.

Daca ai nevoie de libertate, minimizeaza-ti angajamentele.

Daca ai nevoie de claritate, mergi la plimbare.

Daca ai nevoie de creativitate, viseaza cu ochii deschisi.

be happy

Uneori credem ca trebuie sa amanam lucrurile pana cand vin resursele potrivite. Si in unele situatii, acesta poate fi adevarul. Dar de cele mai multe ori este o farsa. Este mai bine sa fii inventiv decat sa astepti sa apara resursele.

Si ce zici de toate resursele pe care inca nu le-ai folosit? Cartile pe care le-ai cumparat si pe care nu le-ai citit, cursurile la care te-ai inscris, dar nu le-ai terminat, sfaturile pe care le-ai primit dar nu ai tinut cont …

Adevarul este: exista mai multe alinieri in acest moment decat crezi.

Ai tot ce ai nevoie, pentru ca ceea ce ai nevoie este ceea ce ai. Cele mai bune oportunitati sunt create, nu se gasesc.  Tu cum iti creezi proprile oportunitati ? Ce crezi ca iti lipseste? Ce crezi ca ai nevoie mai mult decat ai deja?

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x