love together

Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus cineva vreodata?

Iarna trecuta, am primit un cadou de la o persoana draga sufletului meu pentru ziua mea de nastere … si impreuna cu cadoul si o felicitare …

Verisoara mea din partea mamei , mi-a facut cea mai frumoasa surpriza .. o felicitare in care  imi spunea cat de importanta sunt pentru ea si  cum ma vede ea …

Si in felicitarea sa, ea a scris: „Te iubesc asa cum esti , nu lasa pe nimeni sa te schimbe,esti al treilea copil al meu…”

Ceva despre aceste cuvinte – nu lasa pe nimeni sa te schimbe – m-a emotionat atat de mult. Si efectiv ma ajuta in continuare in fiecare zi cand simt ca lumea, viata tot imi sunt deopotriva. Este vorba de anumite cuvinte care te pot face sa vrei sa plangi un milion de lacrimi si sa le amintesti pentru totdeauna?

Cu siguranta da … insa este vorba  de  cuvinte care sadesc in suflet  bucurii .. sunt lacrimi de bucurie care se varsa.. momentul ala cand simti ca esti apreciata pentru ceea ce esti  si simti ca poti inclusiv sa intorci lumea pe dos , atat de puternica te simti.

Sunt curioasa: Care este cel mai frumos lucru pe care ti l-a spus cineva vreodata? Ce anume te-a facut sa te simti foarte bine?

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x