Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere
Timp Preparare:
25 min
Timp Gatire:
30 min
Timp total
55 min
Despre
Ingrediente reteta Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere
- varza de Bruxelles aprox. 4 cani
- 2 cartofi dulci medii
- 10 crengute de cimbru proaspat
- 2 linguri de ulei vegetal
- 1 1/2 lingurita de sare kosher
- 1/4 lingurita de piper negru
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de mustar Dijon
- 2 linguri de miere
- Patru cotlete de porc cu grosimea de 2,5 cm,
Valoare nutritiva
Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere
Monitorizarea, intelegerea si jurnalizarea alimentatiei si activitatilor fizice sunt foarte importante pentru a trai o viata sanatoasa. (valorile sunt valabile pe 100g)
- Proteine 18 %
- Carbohidrati 52 %
- Calorii 38 %
Mod de preparare reteta:
Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere
Pregatirea si prepararea
Preincalziti cuptorul la 200˚C
Se amesteca varza de Bruxelles, cartofii dulci, cimbrul, uleiul, sarea, si piper impreuna pe o tava cu margini. Asigurati-va ca legumele sunt toate acoperite uniform cu ulei.
Cotlete de porc la tigaie cu mustar si miere
Intr-un bol mic, amestecati usturoiul, mustarul si mierea.
Ungeti cotletele de porc cu mustar si miere.
Asezati cotletele de porc intre legumele de pe tava de foaie. Ungeti ambele parti ale cotletelor de porc cu jumatate din sosul de mustar cu miere (rezervati restul) si presarati cu putina sare si piper.
Coaceti cotletele de porc
Coaceti in cuptor timp de 10 minute. Ungeti ambele parti ale cotletelor de porc cu sosul de mustar cu miere ramas. Gatiti inca 10 pana la 15 minute, pana cand carnea este bine gatita si a atins o temperatura interna de 65 ̊C.
Serviti
Impartiti legumele si cotletele de porc intre locuri si serviti-le cat sunt calde.