Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere, cu cartofi dulci prajiti si varza de Bruxelles. O cina perfecta de iarna
Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Portii

8 portii

Calorii:

375

Timp Preparare:

25 min

 Timp Gatire:

30 min

Timp total

55 min

Despre

Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Ingrediente reteta Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

  •  varza de Bruxelles aprox. 4 cani 
  • 2 cartofi dulci medii
  • 10 crengute de cimbru proaspat
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 1 1/2 lingurita de sare kosher
  • 1/4 lingurita de piper negru 
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de mustar Dijon
  • 2 linguri de miere
  • Patru cotlete de porc cu grosimea de 2,5 cm,

Valoare nutritiva

Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Monitorizarea, intelegerea si jurnalizarea alimentatiei si activitatilor fizice sunt foarte importante  pentru a trai o viata sanatoasa. (valorile sunt  valabile pe 100g)

  • Proteine 18 % 18 %
  • Carbohidrati 52 % 52 %
  • Calorii 38 % 38 %
Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Mod de preparare reteta:

Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere

Pregatirea si prepararea

Preincalziti cuptorul la 200˚C

Se amesteca varza de Bruxelles, cartofii dulci, cimbrul, uleiul, sarea, si piper impreuna pe o tava cu margini. Asigurati-va ca legumele sunt toate acoperite uniform cu ulei.

Cotlete de porc la tigaie cu mustar si miere

Intr-un bol mic, amestecati usturoiul, mustarul si mierea.

Ungeti cotletele de porc cu mustar si miere.

Asezati cotletele de porc intre legumele de pe tava de foaie. Ungeti ambele parti ale cotletelor de porc cu jumatate din sosul de mustar cu miere (rezervati restul) si presarati cu putina sare si piper.

Coaceti cotletele de porc

Coaceti in cuptor timp de 10 minute. Ungeti ambele parti ale cotletelor de porc cu sosul de mustar cu miere ramas. Gatiti inca 10 pana la 15 minute, pana cand carnea este bine gatita si a atins o temperatura interna de 65 ̊C.

Serviti

Impartiti legumele si cotletele de porc intre locuri si serviti-le cat sunt calde.

Cotlete de porc glazurate cu mustar si miere
0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x