laptop cafea

Crede in tine – asta e tot ce conteaza

Nimeni nu stie lupta cu care te confrunti. Treci prin viata si, in unele zile, simti ca nu poti trece prin momentele dificile. Este frustrant, suparator, dureros si chiar  provoaca anxietate; exista si multa angoasa de multe ori. Nu stii ce sa mai faci.

Faci tot ce poti si este ca si cum ai urca pe un deal fara sfarsit.

Cunosti sentimentul? Ai trecut prin asta?  Eu da, de multe ori …

Doar pentru ca simti ca dealul nu are sfarsit nu inseamna ca asa si este de fapt. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa continui sa crezi in tine. Este posibil ca alti oameni sa iti spuna ca nu poti face ceva, dar continua sa urci – nu te dezcumpanii ci continua. Daca altcineva nu crede ca poti face ceva sau crede ca faci o gluma,  tu trebuie sa stii ca inca mai poti.

Nu ai nevoie ca toti ceilalti sa creada in tine – trebuie sa fii tu cea/cel care sa creada in tine. Repeta mantra pentru tine in repetate randuri: „Pot face asta. Pot sa ma imping.” Si chiar crede ca poti. O poti face.

 

Raspunsul este in interiorul tau. Te stii mai bine decat oricine altcineva. Daca cineva spune ca nu o poti face, le poti spune. Ii poti impinge din drum. Nu, nu doar ii impinge, indeparteaza-i din calea ta si arata-le ca o poti face.

Adevarat, este posibil sa nu stii niciodata raspunsul chiar la fata locului, dar instincul tau ar putea. Asculta-ti instinctul. Urmeaza-ti instinctele si crede in adevarul tau. Crede in tine. Nu trebuie sa ai incredere in nimeni altcineva, ci incredere in tine. Inima ta stie care este raspunsul corect.

Este frustrant, enervant si complicat. Te vei intreba. Sunt in permanenta o victima a intrebarilor pe mine insumi. Nu stiu raspunsul corect de cele mai multe ori. Raspunsul este in fata ta si nu trebuie sa asculti nimic care spune altfel. Continui sa impingi.

carte si floare

“Nu lasa pe altii sa iti spuna ce nu poti face. Nu lasa limitele altora sa iti limiteze viziunea. Daca iti poti inlatura auto-indoiala si crezi in tine, poti atinge ceea ce nu ai crezut niciodata posibil “(Roy T. Bennett)

Tine-ti capul sus, ramai pe pozitii si nu lasa pe nimeni sa iti stea in cale. Pastreaza-ti mandria, cunoaste-ti adevarul si faptul ca stii ca poti face orice. Este repetitiv, dar te cunosti. Esti persoana care o poate face. Ai incredere in tine.

Este in regula sa ai incredere in tine. Este in regula sa crezi in tine si sa stii ca te poti indeparta. Poti impinge inainte. Un milion de oameni ar putea sa-ti spuna ceva, dar daca nu te simti bine, nu asculta – nu este treaba ta sa asculti pe toti ceilalti. Dupa toate, si la finalul zilei, crede in tine insati.

Aminteste-ti “Cand o usa se inchide, o alta se deschide; dar de multe ori privim atat de lung si atat de regretabil usa inchisa incat nu o vedem pe cea care ni s-a deschis “(Alexander Graham Bell)

Cand crezi in tine, asta este tot ce conteaza.

 

 

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x