Fursecuri cu unt

Aceste fursecuri cu unt crocante si delicioase au o aroma uimitoare de unt si o consistentacare efectiv se topeste in gura si care te va face sa vrei mai mult.
fursecuri cu unt

Portii

30 bucati

Calorii:

150

Vezi altele din:

Timp Preparare:

30 min

 Timp Gatire:

10 min

Timp total

40 min

Despre

fursecuri cu unt

Ingrediente reteta Fursecuri cu Unt

  • 1 pachet de unt moale
  • 3/4 cana zahar
  • 1 ou mare sau 2 mai mici
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 2-1/2 cani de faina universala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare

Valoare nutritiva

Fursecuri cu Unt

Monitorizarea, intelegerea si jurnalizarea alimentatiei si activitatilor fizice sunt foarte importante  pentru a trai o viata sanatoasa. (valorile sunt  valabile pe 100g)

  • Proteine 7% 7%
  • Carbohidrati 27% 27%
  • Calorii 32% 32%
fursecuri cu unt

Mod de preparare reteta: Fursecuri cu Unt

Pregatirea si prepararea 

Fursecurile bune cu unt de moda veche sunt greu de invins! Aceste produse de baza de sarbatori sunt delicioase in orice perioada a anului, iar cea mai buna parte este ca aluatul poate fi facut cu luni inainte si poate fi copt pentru un tratament uimitor la cerere! Imi plac aromele simple si firimiturile perfecte ale prajiturii. Sunt usoare si nu prea dulci, asa ca pot sa le mananc fara probleme.

Cum sa inmoi rapid untul

Daca ati uitat sa lasati untul pe blat cateva ore, nu va faceti griji! Introduceti-l in cuptorul cu microunde pentru 10 secunde la o putere de 50%. Intoarceti untul si repetati o data sau de doua ori pana cand untul s-a inmuiat.

1. Adaugati untul la temperatura camerei in bolul mixerului sau intr-un vas incapator.

2.Adaugati si zaharul impreuna cu compozitia obtinuta pana cand devine mai deschis la culoare si de consistenta pufoasa.

3. Adaugati galbenusul si amestecati pana se omogenizeaza complet.Acum adaugati si esenta de vanilie si amestecati bine pentru incorporare.

4. Masurati faina, folositi o cantar daca este posibil, dar daca nu aveti, asigurati-va ca va cantariti faina si o puneti cu lingura in cana de masurare. Adaugati faina si amestecati pana se incorporeaza.

5. Rulati aluatul de fursecuri intr-o bila si infasurati-l in hartie de copt sau folie de plastic. Raciti cel putin o ora la frigider. Aluatul poate fi congelat doua luni sau lasat la frigider timp de o saptamana. Daca este congelat, transferati la frigider pentru a se dezgheta timp de cateva ore inainte de utilizare.

6. O data aluatul racit puneti-l pe blatul de lucru si cu sucitorul intindeti o foaie de 1-1.5cm si decupati in functie de ce forme aveti sau doriti. Eu deobicei pentru Craciun folosesc figurine de Craciun si de Paste cu figurine de Paste. Este atat placerea adultilor dar mai ales a copiilor.

7.Deasupra se pot lasa simple sau ornate cu diferite bombonele sau glazuri albe sau colorate, totul dupa preferinta bineinteles.

Sfaturi Pro pentru a face fursecuri cu unt

1.Masurati-va faina corect! Adaugarea de prea multa faina la reteta este cea mai frecventa greseala. Cel mai bun si cel mai simplu mod de a masura faina este folosind un cantar de bucararie.

2.Pentru un fursec mai crocant lasati foaia de copt in cuptor si usa usor deschisa dupa coacere. Acest lucru va ajuta la deshidratarea fursecurilor .

3.Utilizati o vanilie buna pentru aceasta reteta. Este una dintre aromele remarcate aici, asa ca nu doriti sa folositi gusturi artificiale.

Sper sa incercati aceasta reteta, este o reteta simpla dar extrem de gustoasa si  iubita de foarte multe persoane.  Se prepara usor si se termina la fel de usor. cool

fursecuri cu unt

Nota: Este posibil sa castig un comision atunci cand cumparati prin accesarea link-urilor de afiliere de pe site-ul meu, fara costuri suplimentare pentru dvs. Acest lucru nu afecteaza independenta mea editoriala.

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x