Ghid de slabire

Ghildul tau de slabit

Simplu si usor de urmat

AM FOST EU TOT TIMPUL

LUPTA MEA CU KILOGRAMELE

 

N

Sunt aici sa te sprijin si sa impart cu tine informatii despre cum sa faci
schimbari in alimentatie ca sa scapi de centimetrii in plus inr-un mod sanatos si eficient pentru sanatatea ta. Afla cum o mancare sanatoasa sau  un pic de miscare pot face minuni pentru organismul tau.

N

Ce este si care sunt cauzele excesului de greutate? Care sunt cele mai bune reflexe alimentare? Ce si cum sa mananci pentru a-ti recapata corpul de vis? Cum sa adopti acele obiceiuri alimentare care sa te sustina in directia sanatatii tale? (care m-au ajutat si pe mine) ?

N

Schimbarea obiceiurilor alimentare este un proces personal, asadar nu te forta sa faci toate schimbarile de azi pe maine, ci cauta sa imbunatatesti in mod constant felul in care mananci si modul in care iti calculezi caloriile in functie de timpul, obiceiurile si bugetul tau.

N

Aceasta carte, pe care am conceput-o special pentru tine, este un cadou de bun venit in comunitatea mea! Te rog, ia-ti timpul necesar sa o citesti si sa o parcurgi cu maxima atentie! Continutul acestei carti este foarte valoros, atat pentru tine, cat si pentru mine!

N

Citind aceasta carte, vei invata cum sa iti recunosti atitudinile tale si mentalitatea ta, dar si modalitatea prin care sa iti faci noi obiceiuri alimentare care sa te sustina referitor la silueta ta si mai ales la starea ta de sanatate a intregului corp (atat fizica, emotionala, cat si mentala). 

N

Planul alimentar pe care ti-l propun nu este o dieta uzuala si super
restrictiva. Eu vreau sa te ajut sa slabesti si iti voi oferi pasii care te vor sprijinii sa slabesti sanatos si armonios. Aceasta carte este povestea mea si aventura mea in lupta cu kilogramele. Poate fi si a ta!

Am fost eu tot timpul

Subscribe

Daca esti interesat(a) sa slabesti sanatos si eficient, te invit sa pasesti in aventura mea si sa descarci acest ghid.