lucrez la visele mele

Lucrez la visele mele

Daca as fi scris aceasta postare cu cateva luni in urma, nu as fi scris dincolo de o linie. Dar, astazi, povestea este cu totul diferita.

Cu totii avem vise. Fie ca sunt in mintea noastra sau in spatele ei, dar exista intotdeauna.

A fost o vraja cand am simtit ca viata mea este un gol mare, complet gol. Fie am petrecut nopti nedormite, fie am dormit profund, fara visuri, pentru a-mi picta cerul somnos cu culori de speranta. Desi am simtit clar ca am trecut de la faza traumatica a vietii mele; , insa visele mele mi-au revenit abia recent.

Am devenit brusc constienta ca esecurile mele ma umplusera de fapt de frica. Visele spulberate, aspiratiile neindeplinite ma opreau sa visez mai departe. Eram destul de blocata in urmarirea viselor mele.

 Visele sparte m-au facut sa renunt la visarea indelungata. Nu mai este cazul.

Am sarit in aceasta perioada obisnuita de blog pentru a tine evidenta a tot ce se intampla in viata mea, fara sa omit esecurile de a obtine o imagine holistica a eforturilor mele. Am ales blogging-ul ca mijloc de urmarit pentru ca stiu, este singurul suport nesfarsit si critic.

A scrie este unul dintre visele mele. A inceput cand aveam 10 ani si a fost cu mine de atunci. 

Vreau sa scriu pentru a-mi da puterea pentru univers, din care fac parte. Scriu pentru a influenta. Scriu pentru a sprijini. Scriu pentru a impartasi lectiile mele de viata cu oricine caruia ii place sa citeasca tot ce am de spus.

 Nu exista un loc mai bun pentru a incepe, decat blogul meu.

Am o schita bruta a ceea ce incerc sa realizez. Va fi util pentru posteritate, cand intr-o buna zi voi avea o imagine mai clara a modului in care as dori sa duc acest vis mai departe la o scara mai mare.

Incep cu a-mi canaliza toata energia. Modul in care imi petrec timpul, modul in care cheltuiesc resursele, modul in care investesc astazi imi vor determina viitorul.

Acest lucru poate fi destul de confruntator atunci cand imi pierd timpul facand lucruri care nu ma duc spre visele mele.

Pentru a o realiza, sunt gata sa-mi asum mai multe riscuri (aceasta provocare de scriere este una dintre ele), sa-mi extind abilitatile, sa aflu despre mai multi oameni, sa imi asum o responsabilitate mai buna pentru viitorul meu.

 

viseaza si vei reusi

„Inspiratia fara implementare este goala.”

 Ma bazez pe energia necesara pe scanteia mea de curiozitate. Imi propun sa-mi fac micul vis actual la marea realizare a viitorului din viata mea. Este bine sa faci lucruri care te pasioneaza, dar uneori incercarea de lucruri noi este locul unde stau indicii pentru a debloca secretul viitorului.

 Dar de ce acum?

 Stiu ca trebuie sa fii confuz, de ce dintr-o data toate aceste vorbe despre vise?

 Mi-au trebuit multe ganduri si nopti nedormite ca sa realizez tot ce am mentionat in paragrafele anterioare.

Am fost binecuvantata cu o a doua viata, sunt hotarata sa schimb multe lucruri. Aceasta realizare este punctul in jurul caruia se invarte orice altceva despre care tocmai am spus.

Tu ce vise ai si ce faci pentru a le indeplini?

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x