no griji

Nu iti face griji daca nu sti ce urmeaza

„Calatoria ta te-a modelat pentru binele tau mai mare si a fost exact ceea ce trebuia sa fie. Nu credeti ca ati pierdut timpul. A fost nevoie de fiecare situatie pe care ati intalnit-o pentru a va aduce in prezent. Si acum este la timp. ” – Asha Tyson

Se pare ca toata lumea cu care am vorbit in ultima perioada se afla intr-o perioada de tranzitie.

• In si in afara carierelor.

• In scoala si in afara ei.

• In si in afara celor mai sanatosi.

• In si in afara relatiilor.

• In si din iubire.

• In si din prietenii.

• In si din credinta.

• In si in afara orasului.

Daca ar trebui sa aloc o mana de cuvinte pentru a descrie majoritatea covarsitoare a conversatiilor pe care le-am purtat recent, ar fi acestea:

• AMBIGUITATE.

• INCERTITUDINE.

• INDOIALA.

• TRANZITIE.

• TRANSFORMARE.

Acest lucru este socant pentru mine, aceasta tema recurenta. Mai ales pentru ca ultimele cateva luni din viata mea s-au simtit ca o revolta completa.

 

Sfasietoare, in cel mai rau caz. Transformativ, consecvent.

Nu stiu daca este o coincidenta ciudata. Sau legea atractiei. Sau daca toata lumea din lume functioneaza pe o lungime de unda colectiva care este mai puternica decat oricare dintre cele individuale ale noastre.

Tot ce stiu sigur este ca acest lucru se simte ca un moment de tranzitie pentru multi dintre noi.

Deci, aceasta nota este una de incurajare pentru oricine trece printr-un sezon de ambiguitate, incertitudine, indoiala, tranzitie, transformare. Nu sunt exclusa.

Stiu ca asta e de rahat chiar acum.

Stiu ca ai prefera sa stii. Ca esti nerabdator pentru o claritate perfecta. Esti gata sa obtii un nou loc de munca. Vrei sa treci repede dupa durerea inimii. Vrei sa completezi lucruri care sunt incomplete. Esti frustrat(a) pentru ca te simti atat de nelinistit(a), pierdut(a), indecis(a).

Chiar stiu. Nu esti singur(a). Toata lumea din jurul tau lupta si cu propriile batalii private.

In cultura noastra suntem invatati sa cautam claritatea imediata. Remediaza totul cat mai curand posibil. Verifica lucrurile din lista ta de sarcini. Nu te abate asupra ta. Urmarire dupa bucurie. „Lucrurile bune vin la cei care isi dau duhul.” Nu mai amana. Raspunsurile iti vor veni cand vei incepe sa te misti. Misca-te mai repede. Incepe sa iei cateva decizii. Fa ceea ce ti se pare „bine”.

 

tree manipulation

Nu ca ai nevoie de permisiunea mea, dar doar in cazul in care astepti un semn, acesta este:

La dracu cu toate aceste sfaturi.

Stii ce se intampla cand asculti acele maxime motivationale care se joaca in cultura noastra pe repetare?

Pierzi legatura cu vocea ta interioara. Stii, cel care iti apartine numai.

Incepi sa incalci promisiunile fata de ceilalti si de tine insuti sub masca ca ceva nu se simte „in regula”, atunci cand eviti cu adevarat durerea inevitabila care vine odata cu tranzitia.

Incepi sa citesti carti de auto-ajutor in loc sa-ti oferi spatiul pentru b.r.e.a.t.h.e.

Iei decizii neprevazute pentru ca preferi sa decizi ceva decat sa admiti ca poate cea mai mare lectie din acest sezon al vietii voastre este sa inveti sa gasesti confort in mijlocul ambiguitatii delicioase.

 

Verifica lucrurile gresite din lista de sarcini. Lucruri care nici macar nu conteaza pentru tine. Lucruri care nu sunt aliniate cu valorile sau dorintele tale.

Incepi sa te amortesti cu mancare sau alcool sau cu televizor prost sau cu cheltuieli excesive pe porcarii pe care nici macar nu le doresti sau de care ai nevoie, deoarece ai fost invatat sa eviti durerea cu orice pret si sa te multumesti imediat.

Uiti ca unele lucruri vor fi masiv incomplete in viata ta si vor ramane asa ceva timp. Nu totul poate fi „reparat”. Odata ce lucrurile sunt spuse, facute, experimentate, ele nu mai pot fi luate inapoi. Nu mai incerca sa stergi lucruri de la care trebuie sa inveti. Nu mai incerca sa luati un stick Neosporin la cicatrici care te fac mai frumos si mai real decat stii.

Te misti mai repede, atunci cand ceea ce tipa intregul vostru corp este STILLNESS. E timpul sa iti linistesti inima si mintea. E timpul sa lasa sa te intristeze lucrurile pe care le-ai pierdut. E timpul sa nu faci absolut nimic pentru o vreme. Este timpul sa te ocupi de sezonul actual al vietii voastre. Timpul procesarii. E timpul sa plangi. E timpul sa ierti. E timpul sa te iubesti din nou.

 

tree kids
heart

Tot ce ai intalnit pana in acest moment este perfect.Tot ce ai trait pana in acest moment este PERFECT !!!

Stiu ca e greu de vazut atunci cand te simti confuz, epuizat, cu inima franta, anxioasa si nesigura. Chiar stiu.

Dar invat si eu, de asemenea, ca lucrurile se dovedesc a fi exact ceea ce trebuie sa fie. Unele povesti nu au un inceput, un mijloc si un sfarsit clar. Nu vei intelege intotdeauna tot ce ti se intampla. Poate nu acum, poate niciodata.

Daca te afli intr-o perioada de tranzitie, nu este nevoie sa fi nicaieri decat in locul in care te afli. Este in regula sa ne luam ceva timp pentru a savura neantul. Este in regula sa nu stim raspunsurile. Este in regula sa nu fii sigur(a) cu privire la ceea ce vrei sa faci in continuare in cariera. Este in regula daca amani ceva. Este in regula sa treci prin cantitati masive de durere.

Fiecare slujba, relatie, prietenie, membru al familiei, circumstanta nefericite, situatie de sanatate, nastere, deces …

Totul este perfect. Toate acestea sunt pline de lectii extrem de importante care, daca sunt invatate, te vor face mai puternic(a), mai intelept(a), mai deschis(a) la inima, mai deschis(a) la minte, mai liber(a) si mai mult ca tine.

Tot ce esti responsabil este sa ai incredere in asta.

Totul te-a adus in prezent.

 …Si acum?

 Acum este la timp.

 

 

 

make-up
0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x