Sandwich cu salata de naut
Timp Preparare:
10 min
Timp Gatire:
10 min
Timp total
20 min
Despre
Ingrediente reteta Sandwich cu salata de naut
- 1 cutie de naut
- 2 tulpini de telina
- 2 linguri de capere
- 3 linguri de maioneza
- 2 linguri de suc de lamaie
- 1/2 lingurita de mustar Dijon
- 1/8 lingurita de sare
- 2 lingurite de piper negru
- 4 felii de paine
- 1/2 avocado
- 2 linguri de migdale prajite
- 2 pana la 4 felii de rosii
- salata, rucola sau spanac
Valoare nutritiva
Sandwich cu salata de naut
Monitorizarea, intelegerea si jurnalizarea alimentatiei si activitatilor fizice sunt foarte importante pentru a trai o viata sanatoasa. (valorile sunt valabile pe 100g)
- Proteine 25 %
- Carbohidrati 75 %
- Calorii 70 %
Mod de preparare reteta:
Sandwich cu salata de naut
Pregatirea si prepararea
Se paseaza nautul:
Intr-un castron mediu, cu ajutorul unui pisalog, zdrobiti grosier nautul.
Nautul din conserva se paseaza intr-un bol de sticla cu un pisalog de cartofi alaturi.
Se prepara umplutura:
Adaugati in castron telina, caperele, maioneza, sucul de lamaie si mustarul. Se gusta si se adauga cate un varf de cutit de sare si piper.
Un bol de sticla se umple cu salata vegetariana de naut pentru a face o reteta usoara de sandvis.
Se asambleaza sandvisurile:
Se asaza 2 bucati de paine pentru sandvisuri pe o planseta de taiat. Pe o felie de paine, se paseaza 1/4 de avocado. Se presara usor cu sare si piper.
Acoperiti cu o lingura de salata de naut si presarati cu 1 lingura de migdale. Adaugati o felie sau doua de rosii, verdeata la alegere si acoperiti cu a doua felie de paine. Repetati pentru a face al doilea sandwich.
Savurati:
Taiati sandvisul in doua sau lasati-l intreg si serviti-l cu chipsuri sau cu o salata de garnitura.
Ramasite? Este posibil sa aveti salata de naut in plus, in functie de marimea painii. Savurati-o a doua zi intr-o salata, cu biscuiti sau pe o singura felie de paine pentru o gustare consistenta.