ganduri iarna

Sarbatorind umanul din mine

Am inceput aceasta postare cu gandul sa scriu de ce ma sarbatoresc, dar apoi am decis sa-mi acord ceva timp sa ma gandesc daca ma sarbatoresc de fapt.

Subiectul m-a facut confuza o vreme. Nu aveam nici o idee despre ce sa spun in cuvinte despre mine, pentru ca personal simt ca ar insemna sa ma sarbatoresc, fiind indragostita de orice ai fi, oricum ai fi si oricine ai fi.

Dupa multa gandire si introspectie, am descoperit adevarata perspectiva de a ma privi intr-o lumina cu totul diferita.

 Nu-mi pasa de ceea ce sunt in aparenta, pentru ca toate acestea mi-au fost daruite de gene si nu am avut nici o contributie la cea mai mare parte. Aspectul nu a fost niciodata un punct in lista de caracteristici pe care le folosesc adesea ca standard pentru a-mi evalua progresul in viata. Prin urmare, am decis sa anulez aceasta caracteristica chiar de la inceput.

Nu sunt eu insumi fara experientele pe care le-am trait, viata pe care am trait-o, deciziile pe care le-am luat si esecurile cu care m-am confruntat. In ultimele luni, am aruncat o privire mai profunda in mine doar pentru a descoperi cat de mult am evoluat ca fiinta umana.

 

Nu ma sarbatoresc pentru ca sunt femeie, ci pentru ca sunt omul. Eu sunt ~ Era mea

 Abilitatea de a accepta viata cu capcanele ei si totusi sa decid sa o traiesc la maximum in propriile conditii ma face sa ma simt mandra de mine. Exista momente in care rezolutiile mele par esuate, cand motivatiile mele dispar in aer, visele mele raman neimplinite, deoarece sunt nuantele intunecate care ma ajuta sa realizez ca sunt un om obisnuit ca oricare altul.

 Pentru ca asta face parte din viata – sa te confrunti cu probleme, sa inveti, sa te adaptezi si sa le rezolvi de-a lungul timpului. Puterea pe care o am pentru a-mi urmari visele, a trai o viata de continut, in ciuda numeroaselor goluri si contracarari pe care mi le-a aruncat viata, imi da pofta de a trai.

 Viata noastra este un dar special care ni se da in speranta ca vom realiza ca este importanta si o vom trai cu sens. Ce semnificatie scoatem din ea si ii dam depinde in totalitate de noi. 

flori iarna

Fiind o fiica iubitoare, o mama grijulie, o sotie amoroasa sunt doar rolurile pe care le joc in viata. Esecul in indeplinirea asteptarilor pe care le aduc aceste roluri nu ma fac mai putin o persoana minunata, in acelasi mod in care nu sunt cel mai mare realizator al vreunui obiectiv stabilit nu ar trebui sa ne impiedice sa ne sarbatorim pe noi insine.

Ma sarbatoresc in fiecare zi pentru ca mi-am respectat principiile in viata, pentru ca am avut puterea de a infrunta cele mai dure vremuri si oamenii cu toata puterea mea. Ma respect pentru ca am avut puterea sa iert, sa pot sa-mi adun viata imprastiata, sa pot vedea pozitivul in toata negativitatea care imi inconjoara lumea, ca am avut curajul sa accept greselile pe care le-am facut, sa am sinele -increderea de a merge mai departe in viata si sa nu renunt.

Ii multumesc Atotputernicului pentru ca m-a facut asa cum sunt, pentru ca am avut partea mea din ceea ce poate oferi viata si dintre cele mai rele care se pot intampla cuiva, dar am incercat totusi la nivelul meu de a merge mai departe.

0
Mi-ar place sa citesc parerea ta, lasa un comentariu.x