Paste clasice Primavera

Paste clasice Primavera

Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!

read more
Vinete cu parmezan

Vinete cu parmezan

Un clasic pentru un motiv, vinetele la cuptor cu parmezan sunt o mancare reconfortanta in cea mai buna forma. Puneti felii de vinete pane cu mozzarella, parmezan, busuioc si sos de rosii, apoi coaceti-le la cuptor pana cand devin spumoase.

read more
Pulpa de porc prajita lent cu sos de mere

Pulpa de porc prajita lent cu sos de mere

Acesta pulpa de porc gatita incet este exact ceea ce trebuie intr-o zi de duminica. Se marineaza peste noapte, apoi se prajeste toata ziua. Cina este gata atunci cand este frageda. Serviti-o cu un sos de mere usor de preparat si cateva legume prajite alaturi.

read more
Tocana de vita irlandeza

Tocana de vita irlandeza

O tocana de vita excelenta si consistenta de inspiratie irlandeza, preparata cu usturoi, bulion, Guinness, vin rosu, cartofi, morcovi si ceapa.

read more
Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Cum sa gatesti sparanghelul pe aragaz

Buna vara si buna ziua sparanghel! Care este modul tau preferat de a gati sparanghelul? Mie imi plac la gratar, la cuptor, la cuptor intr-o frittata sau preparati in supa. Dar, daca sunt sincera cu tine, metoda pe care o folosesc cel mai des pentru a gati sparanghelul este sa il fierb la foc mic pe aragaz.

read more
Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Somon la gratar cu salsa de castraveti si mango

Acest somon la gratar, rapid si usor de preparat, este sarutat cu lamaie verde si ardei iute, apoi acoperit cu o salsa de mango cu castraveti rece, racoritoare, colorata si absolut delicioasa. Este in regula. Da-i drumul si fa un dans fericit – tocmai ai castigat vara!

read more
Risotto cu ciuperci si curcan

Risotto cu ciuperci si curcan

Aveti resturi de curcan?. Acest risotto este o modalitate excelenta de a-l folosi. O mancare de orez de inspiratie italiana, folosind resturi de curcan, ciuperci, salvie si putina branza proaspata de capra.

read more
Risotto cu spanac

Risotto cu spanac

Risotto cu spanac! Risotto simplu si usor cu spanac proaspat, bulion, parmezan si lamaie Cand primavara isi face in sfarsit aparitia pe aici, o face cu o explozie de verde. Copacii care au stat sumbru goi luni de zile incep sa isi frunzele dintr-o data, facandu-ne semn sa ne trezim(!) si sa ne pregatim pentru zilele mai calde care vor veni.

read more
Pui Cacciatore

Pui Cacciatore

Pui cacciatore, un pui in stil vanatoresc italian fiert intr-un sos pe baza de rosii cu ceapa, usturoi si vin alb. De ce in stil “vanatoresc”? O poveste spune ca, daca un vanator se intorcea acasa cu mana goala, sotia sa ucidea in schimb un pui pentru masa.

read more