Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!

Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!
Un clasic pentru un motiv, vinetele la cuptor cu parmezan sunt o mancare reconfortanta in cea mai buna forma. Puneti felii de vinete pane cu mozzarella, parmezan, busuioc si sos de rosii, apoi coaceti-le la cuptor pana cand devin spumoase.
Acesta pulpa de porc gatita incet este exact ceea ce trebuie intr-o zi de duminica. Se marineaza peste noapte, apoi se prajeste toata ziua. Cina este gata atunci cand este frageda. Serviti-o cu un sos de mere usor de preparat si cateva legume prajite alaturi.
O tocana de vita excelenta si consistenta de inspiratie irlandeza, preparata cu usturoi, bulion, Guinness, vin rosu, cartofi, morcovi si ceapa.
Somon la cuptor, sparanghel si cartofi noi sunt rapide, USOR si delicioase! Pregatiti totul intr-o singura tava, curatare usoara, perfecta pentru o cina la mijlocul saptamanii
Buna vara si buna ziua sparanghel! Care este modul tau preferat de a gati sparanghelul? Mie imi plac la gratar, la cuptor, la cuptor intr-o frittata sau preparati in supa. Dar, daca sunt sincera cu tine, metoda pe care o folosesc cel mai des pentru a gati sparanghelul este sa il fierb la foc mic pe aragaz.
Acest somon la gratar, rapid si usor de preparat, este sarutat cu lamaie verde si ardei iute, apoi acoperit cu o salsa de mango cu castraveti rece, racoritoare, colorata si absolut delicioasa. Este in regula. Da-i drumul si fa un dans fericit – tocmai ai castigat vara!
Aveti resturi de curcan?. Acest risotto este o modalitate excelenta de a-l folosi. O mancare de orez de inspiratie italiana, folosind resturi de curcan, ciuperci, salvie si putina branza proaspata de capra.
Risotto cu spanac! Risotto simplu si usor cu spanac proaspat, bulion, parmezan si lamaie Cand primavara isi face in sfarsit aparitia pe aici, o face cu o explozie de verde. Copacii care au stat sumbru goi luni de zile incep sa isi frunzele dintr-o data, facandu-ne semn sa ne trezim(!) si sa ne pregatim pentru zilele mai calde care vor veni.
Pui cacciatore, un pui in stil vanatoresc italian fiert intr-un sos pe baza de rosii cu ceapa, usturoi si vin alb. De ce in stil “vanatoresc”? O poveste spune ca, daca un vanator se intorcea acasa cu mana goala, sotia sa ucidea in schimb un pui pentru masa.