Desi ador un scurtatura buna in bucatarie, nu-mi place sa sar peste etape atunci cand vine vorba de clatite. De obicei, fac clatite doar in weekenduri pentru a-mi lua timp cu reteta si a asigura cele mai bune rezultate. Asta inseamna ca strabat magazinele alimentare din vecinatate in cautarea de lapte batut (surprinzator de greu de gasit), incalzind siropul meu de artar preferat la cuptorul cu microunde (nici un sirop rece pe clatitele mele!), si cel mai important pas: scoaterea mixerului de mana si a unui bol suplimentar pentru a bate albusurile de ou.
Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini
Este singura metoda pe care am descoperit ca functioneaza. Iubesc usturoiul. Cand o reteta cere un catel sau doi, de obicei ma gasesti adaugand extra. Adesea am borcane cu usturoi confit, usturoi murat si usturoi copt in frigider. Pe cat de mult imi place, pe atat urasc mirosul pe care il lasa pe degete si pe respiratie. Nu am nevoie sa fiu reamintit din nou si din nou de masa pe care am mancat-o cu atatea ore in urma.
Cum sa faci cel mai bun cartof copt
Urmareste aceasta metoda pentru interior pufos si coaja crocanta. De ce Ar Trebui sa Incepi un Cartof Copt in Cuptorul cu Microunde Motivul evident este viteza. Este mult mai rapid, este ridicol de rapid. Coacerea unui cartof poate dura o ora, in timp ce in cuptorul cu microunde dureaza aproximativ 10 minute.
Sos Marinara vs. Sos de Rosii: Diferentele
Ambele sunt sosuri rosii facute cu rosii, dar aici se opresc asemanarile. Mult timp am presupus ca sosul marinara si sosul de rosii sunt acelasi lucru – un sos italian facut cu rosii. Ceva similar cu diferenta dintre „soda” si „pop”. Dar acum ceva timp am aflat ca de fapt nu sunt la fel.
Salota vs. Ceapa: Care Este Diferenta
Ador salotele. Aceste mici bulbii din familia Allium ofera o aroma si gust captivante de ceapa si usturoi la o varietate de feluri de mancare. Le folosesc crude in sosuri pentru salate, le carameliz in timp ce se topesc pentru a le adauga pe burgeri, le coace impreuna cu varza de Bruxelles si le prajesc pana devin crocante pentru a le adauga peste pilaf, paste si salate.
Sticla vs. Metal: Care Este Mai Bun pentru Coacere?
Avand in vedere slujba mea de scriitor de retete, bucataria mea este foarte bogata in ceea ce priveste ustensilele de copt. Asa ca atunci cand vreau sa coac, adesea am echipamentul potrivit pentru a incerca noi retete sau pentru a le reinterpreta pe cele vechi.
Este Mierea zaharisita Sigura de Consumat?
Exista putine lucruri mai tragice decat sa scoti un borcan de miere din camara, asteptandu-te sa gasesti un lichid auriu, doar pentru a vedea ca s-a transformat intr-o masa semi-solida de miere cristalizata. S-ar putea sa para alterata din cauza texturii granulate si a culorii tulbure, dar nu o arunca!
3 sfaturi frantuzesti pentru cel mai bun pui prajit
Sa spunem lucrurilor pe nume. Francezii fac lucrurile mai bine: Paine, branza, vin – principalele grupe de alimente nu prea au nevoie de altceva.
Cel mai bun mod de a alege un pepene verde
Nu va fi oficial vara pana cand nu vei manca primul pepene verde din sezon. Sansele sunt, totusi, ca a trecut aproximativ un an de cand nu ti-ai cumparat ultimul pepene verde. Iti amintesti cum sa alegi unul bun? Stiai vreodata cu adevarat?
Care este diferenta dintre caldura directa si cea indirecta?
Cunoasterea diferentei dintre caldura directa si cea indirecta (si cand se foloseste una, cealalta sau ambele) este diferenta dintre un debutant in gratar si un maestru in gratar. Caldura directa iti va aduce semne excelente la gratar peste o flacara rapida, in timp ce indirectul iti va aduce carnea la temperatura si va face deserturile pe gratar o placere. Diferenta este in cazul in care alimentele sunt plasate in raport cu sursa de caldura.