Salata verde cu ierburi proaspete si vin rosu

Salata verde cu ierburi proaspete si vin rosu

Aceasta salata super-simpla este modul perfect de a aduce rapid verdeata pe masa si de a folosi ierburile in plus pe care le aveti prin casa. In casa noastra mancam multa salata. Micuta mea familie de trei persoane poate consuma sase inimi de salata romana si trei salate de unt intr-o saptamana. Obsesia mea pentru salata este sincera.

read more
Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini

Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini

Este singura metoda pe care am descoperit ca functioneaza. Iubesc usturoiul. Cand o reteta cere un catel sau doi, de obicei ma gasesti adaugand extra. Adesea am borcane cu usturoi confit, usturoi murat si usturoi copt in frigider. Pe cat de mult imi place, pe atat urasc mirosul pe care il lasa pe degete si pe respiratie. Nu am nevoie sa fiu reamintit din nou si din nou de masa pe care am mancat-o cu atatea ore in urma.

read more
Cum sa faci cel  mai bun cartof copt

Cum sa faci cel  mai bun cartof copt

Urmareste aceasta metoda pentru interior pufos si coaja crocanta. De ce Ar Trebui sa Incepi un Cartof Copt in Cuptorul cu Microunde Motivul evident este viteza. Este mult mai rapid, este ridicol de rapid. Coacerea unui cartof poate dura o ora, in timp ce in cuptorul cu microunde dureaza aproximativ 10 minute.

read more
Sos Marinara vs. Sos de Rosii: Diferentele

Sos Marinara vs. Sos de Rosii: Diferentele

Ambele sunt sosuri rosii facute cu rosii, dar aici se opresc asemanarile. Mult timp am presupus ca sosul marinara si sosul de rosii sunt acelasi lucru – un sos italian facut cu rosii. Ceva similar cu diferenta dintre „soda” si „pop”. Dar acum ceva timp am aflat ca de fapt nu sunt la fel.

read more
Bruschetta de porumb si ricotta

Bruschetta de porumb si ricotta

Painea prajita groasa, plina de ricotta pufoasa si porumb dulce, este o masa de vara perfecta, cu efort redus si rasplata mare. Folositi porumb proaspat, in sezon Amestecati si asortati garniturile Pregatiti din timp

read more
Salata simpla de rosii de vara

Salata simpla de rosii de vara

Aceasta salata simpla profita la maximum de rosiile suculente in plin sezon. Amestecati rosiile coapte cu o vinegreta clasica, ceapa rosie taiata felii subtiri si o ploaie de busuioc proaspat si menta. Veti dori sa o aveti pe repeat.

read more
Salota vs. Ceapa: Care Este Diferenta

Salota vs. Ceapa: Care Este Diferenta

Ador salotele. Aceste mici bulbii din familia Allium ofera o aroma si gust captivante de ceapa si usturoi la o varietate de feluri de mancare. Le folosesc crude in sosuri pentru salate, le carameliz in timp ce se topesc pentru a le adauga pe burgeri, le coace impreuna cu varza de Bruxelles si le prajesc pana devin crocante pentru a le adauga peste pilaf, paste si salate.

read more
Sticla vs. Metal: Care Este Mai Bun pentru Coacere?

Sticla vs. Metal: Care Este Mai Bun pentru Coacere?

Avand in vedere slujba mea de scriitor de retete, bucataria mea este foarte bogata in ceea ce priveste ustensilele de copt. Asa ca atunci cand vreau sa coac, adesea am echipamentul potrivit pentru a incerca noi retete sau pentru a le reinterpreta pe cele vechi.

read more
Este Mierea zaharisita Sigura de Consumat?

Este Mierea zaharisita Sigura de Consumat?

Exista putine lucruri mai tragice decat sa scoti un borcan de miere din camara, asteptandu-te sa gasesti un lichid auriu, doar pentru a vedea ca s-a transformat intr-o masa semi-solida de miere cristalizata. S-ar putea sa para alterata din cauza texturii granulate si a culorii tulbure, dar nu o arunca!

read more
Paste clasice Primavera

Paste clasice Primavera

Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!

read more