Aceasta salata super-simpla este modul perfect de a aduce rapid verdeata pe masa si de a folosi ierburile in plus pe care le aveti prin casa. In casa noastra mancam multa salata. Micuta mea familie de trei persoane poate consuma sase inimi de salata romana si trei salate de unt intr-o saptamana. Obsesia mea pentru salata este sincera.
Trucul Usor pentru a Elimina Mirosul de Usturoi de pe Maini
Este singura metoda pe care am descoperit ca functioneaza. Iubesc usturoiul. Cand o reteta cere un catel sau doi, de obicei ma gasesti adaugand extra. Adesea am borcane cu usturoi confit, usturoi murat si usturoi copt in frigider. Pe cat de mult imi place, pe atat urasc mirosul pe care il lasa pe degete si pe respiratie. Nu am nevoie sa fiu reamintit din nou si din nou de masa pe care am mancat-o cu atatea ore in urma.
Cum sa faci cel mai bun cartof copt
Urmareste aceasta metoda pentru interior pufos si coaja crocanta. De ce Ar Trebui sa Incepi un Cartof Copt in Cuptorul cu Microunde Motivul evident este viteza. Este mult mai rapid, este ridicol de rapid. Coacerea unui cartof poate dura o ora, in timp ce in cuptorul cu microunde dureaza aproximativ 10 minute.
Sos Marinara vs. Sos de Rosii: Diferentele
Ambele sunt sosuri rosii facute cu rosii, dar aici se opresc asemanarile. Mult timp am presupus ca sosul marinara si sosul de rosii sunt acelasi lucru – un sos italian facut cu rosii. Ceva similar cu diferenta dintre „soda” si „pop”. Dar acum ceva timp am aflat ca de fapt nu sunt la fel.
Bruschetta de porumb si ricotta
Painea prajita groasa, plina de ricotta pufoasa si porumb dulce, este o masa de vara perfecta, cu efort redus si rasplata mare. Folositi porumb proaspat, in sezon Amestecati si asortati garniturile Pregatiti din timp
Salata simpla de rosii de vara
Aceasta salata simpla profita la maximum de rosiile suculente in plin sezon. Amestecati rosiile coapte cu o vinegreta clasica, ceapa rosie taiata felii subtiri si o ploaie de busuioc proaspat si menta. Veti dori sa o aveti pe repeat.
Salota vs. Ceapa: Care Este Diferenta
Ador salotele. Aceste mici bulbii din familia Allium ofera o aroma si gust captivante de ceapa si usturoi la o varietate de feluri de mancare. Le folosesc crude in sosuri pentru salate, le carameliz in timp ce se topesc pentru a le adauga pe burgeri, le coace impreuna cu varza de Bruxelles si le prajesc pana devin crocante pentru a le adauga peste pilaf, paste si salate.
Sticla vs. Metal: Care Este Mai Bun pentru Coacere?
Avand in vedere slujba mea de scriitor de retete, bucataria mea este foarte bogata in ceea ce priveste ustensilele de copt. Asa ca atunci cand vreau sa coac, adesea am echipamentul potrivit pentru a incerca noi retete sau pentru a le reinterpreta pe cele vechi.
Este Mierea zaharisita Sigura de Consumat?
Exista putine lucruri mai tragice decat sa scoti un borcan de miere din camara, asteptandu-te sa gasesti un lichid auriu, doar pentru a vedea ca s-a transformat intr-o masa semi-solida de miere cristalizata. S-ar putea sa para alterata din cauza texturii granulate si a culorii tulbure, dar nu o arunca!
Paste clasice Primavera
Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!