Deliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada. Aveti aici reteta pentru cea mai fina prajitura Alba ca zapada. O prajitura racoroasa, ideala pentru o masa de duminica sau de sarbatori.

Deliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada. Aveti aici reteta pentru cea mai fina prajitura Alba ca zapada. O prajitura racoroasa, ideala pentru o masa de duminica sau de sarbatori.
Aceste fursecuri cu unt crocante si delicioase au o aroma uimitoare de unt si o consistentacare efectiv se topeste in gura si care te va face sa vrei mai mult.
Se aproprie oficial sezonul gratarului! Suntem atat de fericiti ca este aici! Cu toate acestea, suntem mai putin fericiti sa vedem starea gratarelor noastre. Indiferent daca au luat murdarie sau rugina in timpul extrasezonului sau sunt deja murdari cumva, am pasii pentru a te ajuta sa iti cureti gratarul. Ofera-i gratarului tau o curatare profunda si apoi, pentru tot restul timpului, poti scapa doar folosind o perie pentru gratar.
Desert clasic romanesc: clatite cu branza dulce si stafide. Un alt desert al copilariei mele. Pufoase si aromate, cu o consistenta bogata, clatitele cu branza de vaci si stafide sunt cel mai bun mic dejun pe care il poti manca dis-de-dimineata, preparat de seara.
In lunile de vara, imi place sa prepar la gratar la cat mai multe mese. Pui, friptura, legume si peste sunt toate in meniu. Spune-i numele, probabil ca il fac la gratar. Cand vine vorba de carne, gratarul este relativ usor. Gratarul de peste este putin mai complicat. Anumite tipuri de pesti fac alegeri mai bune decat altele, iar unele fileuri mai delicate nu sunt deloc potrivite pentru gratar. Iata un ghid pentru a te ajuta sa alegi.
Crema de lamaie de casa este dulce, acidulata si stralucitoare. Este delicioasa ca umplutura de tort, umplutura de tarta sau servita cu paine prajita.
Acest Tort Tiramisu este alcatuit din straturi de piscoturi aromate cu espresso si umplute cu crema irezistibila de cremoasa de mascarpone. Apropo, ai incercat tiramisu-ul meu?
Clatitele pot fi un desert delicios, dar si un aperitiv rapid, ce pun creativitatea oricarei gospodine la incercare, umpluturi pentru acestea fiind inepuizabile.
Din fericire, exista mai multe moduri de a coace painea fara drojdie. Retine ca niciuna dintre acestea nu va produce aceleasi rezultate exacte ca drojdia, dar poti obtine totusi satisfactia acelei paini calde si de casa chiar din cuptor.
Aceasta tehnica simpla poate conferi migdalelor fainii sau nucilor amare o aroma indrazneata, bogata, care ridica complet felul de mancare. Adauga migdale prajite la o salata si brusc dispare din castron. Adauga-le la o coptura si ai o patiserie demna de o strangere de mana.