Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!
Paste clasice Primavera
read more
Una dintre retetele clasice de paste din zilele noastre, pasta primavera se prepara cu paste angel hair, un sos bogat de unt si smantana, parmezan si multe legume proaspete. Serviti-le cu vinul alb preferat!
Aceasta tigaie de paste cu pui toscan, rapida si usoara, este o mancare de taitei intr-un singur vas, facuta cu ingrediente simple, dar aromate. Pieptul de pui marinat este amestecat cu spaghete fragede, rosii, anghinare, masline, parmezan proaspat ras si ierburi aromatice. Este masa perfecta si usoara pentru o zi din timpul saptamanii!
Pasta carbonara este o reteta indulgenta, dar surprinzator de simpla. Avand bacon (sau pancetta) cu mult parmezan, aceasta reteta se prepara in doar 30 de minute de la inceput pana la sfarsit!
Pregatiti un lot mare de acesti taitei cu arahide, susan si sos de soia si savurati-i la rece pentru un pranz rapid. Este cea mai buna reteta de pregatit din timp pentru zile aglomerate.