Aceasta supa este o modalitate excelenta de a folosi frunzele si coastele exterioare ale salatei, care de obicei se irosesc. Orice fel de cartof si orice tip de salata, inclusiv salata verde, rucola, spanac si creson, vor functiona bine.
Arderea zaharului – cel mai bun sfat de la bunica mea
Am invatat cum sa fac caramelele bunicii mele inca de la o varsta frageda – si stiam exact ce le facea atat de bune. Au existat cateva detalii care au contribuit la deliciul lor (cum ar fi o cantitate generoasa de sare, vanilie buna si mult unt), dar unul dintre cele mai bune trucuri absolute ale bunicii mele a fost sa duc caramelul pana la punctul de ardere.
3 pasi pentru prajirea legumelor congelate
Chiar daca piata este plina de legume variate in plina vara, nu ocoli nici legumele congelate. Si ele iti ofera toate vitaminele si mineralele pe care le au legumele proaspete, dar mai au cateva beneficii in plus.
Prajitura Alba ca Zapada
Deliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada. Aveti aici reteta pentru cea mai fina prajitura Alba ca zapada. O prajitura racoroasa, ideala pentru o masa de duminica sau de sarbatori.
Fursecuri cu unt
Aceste fursecuri cu unt crocante si delicioase au o aroma uimitoare de unt si o consistentacare efectiv se topeste in gura si care te va face sa vrei mai mult.
Cel mai simplu si eficient mod de a curata gratarul
Se aproprie oficial sezonul gratarului! Suntem atat de fericiti ca este aici! Cu toate acestea, suntem mai putin fericiti sa vedem starea gratarelor noastre. Indiferent daca au luat murdarie sau rugina in timpul extrasezonului sau sunt deja murdari cumva, am pasii pentru a te ajuta sa iti cureti gratarul. Ofera-i gratarului tau o curatare profunda si apoi, pentru tot restul timpului, poti scapa doar folosind o perie pentru gratar.
Clatite cu branza
Desert clasic romanesc: clatite cu branza dulce si stafide. Un alt desert al copilariei mele. Pufoase si aromate, cu o consistenta bogata, clatitele cu branza de vaci si stafide sunt cel mai bun mic dejun pe care il poti manca dis-de-dimineata, preparat de seara.
Care carne de peste este cea mai buna pentru gratar?
In lunile de vara, imi place sa prepar la gratar la cat mai multe mese. Pui, friptura, legume si peste sunt toate in meniu. Spune-i numele, probabil ca il fac la gratar. Cand vine vorba de carne, gratarul este relativ usor. Gratarul de peste este putin mai complicat. Anumite tipuri de pesti fac alegeri mai bune decat altele, iar unele fileuri mai delicate nu sunt deloc potrivite pentru gratar. Iata un ghid pentru a te ajuta sa alegi.
Crema de lamaie
Crema de lamaie de casa este dulce, acidulata si stralucitoare. Este delicioasa ca umplutura de tort, umplutura de tarta sau servita cu paine prajita.
Tort Tiramisu
Acest Tort Tiramisu este alcatuit din straturi de piscoturi aromate cu espresso si umplute cu crema irezistibila de cremoasa de mascarpone. Apropo, ai incercat tiramisu-ul meu?