Cand se anunta o seara de film sau doar de leneveala in fata televizorului, ar fi grozav sa ai langa tine si cateva mini pateuri cu ciuperci. Mai ales ca cel mai mult dureaza timpul de coacere, nu cel de preparare!
Saratele cu branza
Reteta de saratele cu branza este una foarte indragita, atat de copii, cat si de adulti. Saratelele, cu chimen, susan sau mac, pot fi cosumate ca aperitiv sau ca gustare, simple, cu o cana de iaurt sau alaturi de un pahar cu bere.
Pateuri cu sunca si cascaval – covriham
Reteta cu imagini, explicata pas cu pas – Pateuri cu sunca si cascaval sau cum imi place mie sa le zic -Covriham – Un aluat fraged, moale si pufos si merge ideal alaturi de o cana de iaurt.
Cornuri pufoase de casa
Nu este nimic mai placut pe aceasta vreme rece de iarna decat sa pornesti cuptorul in bucatarie si sa bagi o tava plina de bunatati la copt.Simplu de facut si si mai simplu de mancat,
Covridog Pufos de casa
Covridog – O reteta simpla de cornuri cu cremvursti, cu aluat pufos. Pentru cei ce iubesc produsele de patiserie este mancarea perfecta.
Colacei cu mac/susan
Cum se fac colacii traditionali? Este o reteta simpla de colaci impletiti presarati cu mac sau susan care sigur plac oricui . De ce sa nu ii incerci si tu?
Paine turceasca
Aici vreau sa va explic pas cu pas cum se pregateste aluatul pentru painea turceasca sau lipie turceasca.
Placinte cu branza la tigaie
Cine nu isi aminteste cu drag de placintele aburinde facute de bunicile noastre, cu multa branza sarata, marar si multa dragoste?
Placinta cu mere/dovleac
Cine nu isi aminteste cu drag de mirosul puternic de scortisoara si gustul dulce-acrisor al merelor? Astazi va invit sa vedeti cum fac eu placinta cu mere.
Paine impletita
Paine impletita de casa, o reteta aparte, usor diferita de painea obisnuita: este o paine extrem de moale si de pufoasa.