Nu este nimic mai rau decat sa construiesti o salata frumoasa doar pentru a gasi prima muscatura complet lipsita de aroma. Din fericire, un ingredient iti poate salva salata.
Uleiuri sanatoase pentru organism
Grasimile si uleiurile care imi place sa le folosesc pentru uz culinar indeplinesc aproape intotdeauna cateva criterii. Acestea sunt adesea facute prin simpla presare a uleiului dintr-un fruct, nuca, seminte sau legume.
Piure de telina
Piureul de radacina de telina este cremos, de vis si o alternativa eleganta, cu continut scazut de carbohidrati, la piureul de cartofi! Daca nu ati incercat niciodata radacina de telina (alias telina) pentru ca aspectul noduros parea intimidant, acest preparat sigur va face face cu ochiul
Piure de cartofi
Va prezint reteta mea preferata de piure de cartofi! Acest piure de cartofi de casa este cremos si foarte delicios, plin de o aroma grozava, usor de facut si intotdeauna sanatos.
Jumari de porc
Jumari de porc facute in casa. Sunt gustoase si se fac foarte usor. Fie ca aveti ocazia sa le obtineti din porcul taiat acasa, fie veti cumpara slanina din magazine, ideea este ca orcine le poate prepara cu usurinta.
Pilaf de orez cu legume
Gata in mai putin de 30 de minute, acest pilaf de orez este plin de aroma si are o textura lejera si pufoasa delicioasa! Garnitura perfecta pentru a fi servita cu o proteina si o legume.
Friptura de pui la cuptor
Friptura de pui prajita este o mancare foarte buna, dar poate veni cu multe calorii in plus atunci cand este prajita in ulei. Incercati aceasta versiune coapta la cuptor, care reduce considerabil grasimea, dar pastreaza o textura si o aroma grozava..
Friptura de porc la cuptor
Fripturile de porc la cuptor, rapide si versatile, sunt o cina de familie incredibil de rapida si delicioasa, pe care toata lumea o va adora!
Snitel de pui cu fulgi de porumb
Snitelul crocant de pui este usor de facut si delicios. Cu crusta de fulgi de porumb si prajit sau copt pana devine auriu, este reteta perfecta pentru cina in familie.
Sarmale in foi de vita
Mi-am adus aminte de sarmale in foi de vita. Da. da, din acelea bune, care se topesc in gura …Doamne ce bunatate! Hai, sa vedem cum le preparam impreuna.